Debian Sarge -- догодина?

Влязох в IRC, за да притисна тия типове от GForge, да кажат в крайна сметка дали ще има Subversion в GForge 4.0, или няма да има. Май ще има, ама кодът още го крият и не мога да го тествам.

Естествено каналът беше позамрял, та затова влязох в #debian, колкото да се движи нещо по екрана. Прочетох само едно изречение и посърнах: надявали се Debian Sarge да излезе по Коледа. Значи няма да е тая година :-(

Tags: 

Comments

(без заглавие)

Надявам се да прочиташ и коментарите по по-старите си писания.
1. Не знам дали се виждал това: http://projects.edgewall.com/trac, но човек, който харесва едновремено Уики и Събвършън би се заинтересувал. Пък вече го има и в нестабилния Дебиан. (Не знам дали се е промъкнал в тествания Дебиан).
2. Ако все още жаднееш за кирилица в Джейедит под Дебиан - свържи се с Калоян Доганов. Той е успял да го подкара (както той казва - без проблеми). А, да - излезе и версия 4.2. Ако ползваш плъгина за празните символи - той не работи. Има нова версия - потърси във форума на джейедит.

(без заглавие)

Всеки коментар ми праща писмо, така че нищо не пропускам :-)

За Trac току-що писах. И пратих писмо до Калоян Доганов да сподели как се пише на кирилица в jEdit под Linux. Даже го добавих в почти празния ми списък на Jabber ;-)