Управление на проекти: Trac, Hippo

Александър Шопов ми подсказа за системата за управление на проекти (като SourceForge и GForge) Trac. Изглежда много симпатично. За нещастие е само за един проект.

Иначе като алтернатива открих Hippo, който е предназначен точно за случая, който ме интересува -- студенти да си правят проекти. Въпреки привлекателността на Hippo, повече съм склонен да е GForge. Но това може да се прецени чак след като прочета документацията.

Tags: 

Comments

(без заглавие)

Ех, значи! Кой не си чете документацията. Трак не е само за един проект. Може да сложиш множество проекти.
Ограничението е, че интеграцията между тях е малка, защото целта на Трак 1.0 е поддържането на един проект. Но това не значи, че не можеш с една инсталация да поддържаш 100 проекта. Просто няма да можеш да си направиш зависимости - този проект зависи от този, за да решим бъга в софтуер А, трябва да решим бъга в софтуер Г и т.н.

(без заглавие)

http://projects.edgewall.com/trac/wiki/TracMultipleProjects ли имаш предвид? Че там се съветва да се правят instance на проекти, което за мен не е поддръжка на много проекти. По-специално мен ме интересува, например, един потребител да може да се включи в няколко проекта и в личната си страница да има списък на всичките си кръпки и докладвани грешки във всички проекти. Естествено, че само с правене на instance-и това не може да се постигне.