Конферентен туризъм: FOSDEM'2005

Очертава се да ходя на FOSDEM 2005 в Брюксел, Белгия. Уредена е стая за един следобяд, която да е само за Hurd. Там ще говоря за кръпката за ext2fs. Почти всички разработчици на Hurd ще бъдат там и това е моят шанс да се запозная на живо с тях. Ето интересна извадка от канала #hurd, който не може да съперничи с debian-devel@lists.debian.org, но определено там много се говори, а за правенето -- всички виждаме как е ;-)

[marco_g] bddeb_hurd: Will you go to FOSDEM!?
[bddeb_hurd] marco_g: I might, not sure yet
[marco_g] bddeb_hurd: Why the doubts?
[bddeb_hurd] Between being an American and being an idiot, I'll probably feel out of place.. :-)
[marco_g] bddeb_hurd: I think you won't feel stupid anymore if you hear how well I speak English. ;)

Лошата новина, че трябва почти сам да си платя разходката :-( Може и да ми осигурят 200 EUR, но не е сигурно. Поне мястото за спане е осигурено.

Весо правеше намеци за черпене, май и още други хора също. Хмм... Наистина, кръпката вече е част от пакета hurd на Debian, но още не е напълно завършена. Май ще трябва да се направи нещо по въпроса :-)

Tags: 

Comments

(без заглавие)

Последните новини са, че ще ми дадат 200 EUR, възможно е и повече, но не може да се разчита на това :-) Заради някаква промоция двупосочният билет е към 260 EUR, за автобус не искам даже да си помислям -- чувал съм страшни истории (и вицове) за българските и сръбските митници, пък и много време за път ще изхабя.

(без заглавие)

Таквоз нещо не е за пропускане, Оги! :-)
И не е невъзможно да се отиде. Вариант с автобус не препоръчвам, но ако няма друго, и "магарето е кон" :-) И се обаждай да помагаме.